Snelle ophaaldienst alle types banden

Bandencentrale Boudewijn - OphaaldienstOude en versleten banden

Bandencentrale Boudewijn in Deurne draagt zorg voor uw oude en versleten banden: geef ons een seintje en maak gebruik van onze service. Onze transporteurs komen de oude en versleten banden ophalen zodat ze niet langer uw opslagmogelijkheden beperken.

Als erkende ophaaldienst banden kan u echter ook terecht in ons magazijn indien u op zoek bent naar andere banden. Wij beschikken immers over een zeer ruime voorraad autobanden van alle merken. Ruim 700 tweedehands autobanden van goede kwaliteit en van de betere merken liggen binnen handbereik te wachten om u van dienst te kunnen zijn.

Alle types nieuwe banden

In onze bandencentrale kan u terecht voor alle types banden van het merk Minerva. Banden van het merk Minerva zijn steeds op voorraad in ons magazijn. Heeft u andere banden nodig of bent u op zoek naar een speciaal type band? Op eenvoudig verzoek kunnen wij deze banden voor u bestellen en laten leveren in onze garage. De levertermijn voor deze banden bedraagt slechts 1 dag.

Wij hebben zowel zomerbanden, winterbanden als 4 seizoensbanden in ons assortiment en dit voor personenwagens, vrachtwagens en motors . Wij beschikken ook over een zeer ruim assortiment sportvelgen van de betere merken, die wij net zoals uw banden snel en vakkundig weten plaatsen.

Wanneer u in onze bandencentrale nieuwe banden aankoopt is alles inbegrepen. Wij voorzien een snelle en vakkundige plaatsing van uw nieuwe banden. Onze techniekers zorgen ervoor dat u zonder veel tijdsverlies weer snel en veilig de baan op kan.

Voor elk type band slechts één adres: contacteer Boudewijn ophaaldienst banden Deurne.

Back to Top