Vlotte import en export

Bandencentrale Boudewijn - Import-ExportBij bandencentrale Boudewijn in Deurne kan u terecht voor zowel import als export van banden, auto's en auto onderdelen. Transporten van en naar Afrika zijn onze specialiteit en onze service naar het buitenland beperkt zich dan ook naar landen op het Afrikaanse continent. Dankzij nauwe contacten en vaste lokale partners kunnen wij immers uitblinken met een klantvriendelijke en klantgerichte service. En dat merkt u: op die manier kunnen wij garanderen dat uw banden, auto of auto onderdelen snel van en naar de juiste bestemming raken, dit alles uiteraard aan de beste voorwaarden.

Geen meerprijs

Wanneer u via ons gebruik wil maken van de import-export mogelijkheden van onze bandencentrale of garage, rekenen wij geen meerprijs aan voor het laden van het materiaal. Het laden van het materiaal gebeurt bovendien snel en vakkundig zodat wij een zeer vlot transport kunnen verzorgen en u snel weer de baan op kan.

Offerte op maat

Of u kiest voor import of export, of u kiest voor transport van banden of auto onderdelen of transport van één of meerdere auto's: wij bezorgen u steeds een offerte op maat. Contacteer ons met uw specifieke vraag en wij bezorgen u snel een voorstel rekening houdend met uw wensen.

Indien u op zoek bent naar tweedehandsbanden kan u ook bij ons terecht. Op die manier kan u onnodige transportkosten vermijden want naast import-export van banden beschikken wij als erkende ophaaldienst zelf over een magazijn met meer dan 700 tweedehands autobanden. Zowel zomerbanden als winterbanden en vierseizoensbanden zijn beschikbaar. Wij hebben voornamelijk banden van het merk Minerva in stock, maar andere merken zijn eveneens binnen 1 dag leverbaar.

Voor elk type import-export in Deurne slechts één adres: contacteer bandencentrale Boudewijn.

Back to Top